• Cirkulær økonomi
  • Ressource anvendelse
  • LCA miljøvurdering
  • Certificeringer

Miljø

Cirkulær økonomi, genbrug og genanvendelse (up-cycling) er vigtige discipliner. Vi arbejder med projekter indenfor disse områder. 

Responzibility arbejder i høj grad med Miljøvurderingesværktøjer som LCA og TCO. Her hjælper vi vores kunder med at designe og ikke mindst anvende værktøjet i et salgsfremmende og forretningsdrevet kommunikationsperspektiv.  

I-Gen projekter er vores aktiviteter inden for Innovativ Genbrug og Genanvendelse i byggerier.

Vi ser meget aktivitet og store tanker hos vores kunder, men oplever samtidig at opgavernes kompleksitet kan være udfordrende. Her hjælper vi med at udvikle metoder, værktøjer og netværk så mere byggemateriale får nyt liv.

Samfundsansvar i forhold til miljøet, kan man også "måle" i forskellige standarder, certificeringer, mærkninger og naturligvis Global Compact, osv.

Er du en producerende virksomhed, er der mærkninger - produkt- og materialecertificeringer, så som Fairtrade, ECO label (EU-blomsten), Svanemærket osv. man kan tilegne sig, ligesom udvalgte ISO standarder og etiske certificeringer og standarder kan være forretningsmæssig fordelagtig for din virksomhed.    

Kontakt Responzibility